Friss hírek

2009.07.22. 13:41

LABDARÚGÁS - Thaiföldön hőkamerával vizsgálják a Liverpool meccs szurkolóit

<p>Az újinfluenza elleni megelőző védekezés miatt hőkamerák előtt kell elvonulniuk a szerdai Thaiföld - Liverpool felkészülési mérkőzésre kilátogató szurkolóknak Bangkokban. A Rajamangala nemzeti stadionba 76 ezer nézőt várnak a szervezők, a vendég angol csapat keretében ott van két magyar utánpótlás válogatott, Németh Krisztián és Gulácsi Péter is.</p>

Aki fennakad a hőkamerás vizsgálaton, visszakapja jegye árát - közölték a szervezők, akik így akarják megelőzni, hogy a tömegben egymást fertőzzék meg az emberek. Azt is tanácsolják, hogy aki teheti, viseljen szájmaszkot, így biztosabbá téve a védekezést.

A thai egészségügyi minisztérium szerdán jelentette, hogy eddig 44 ember halt meg az országban újinfluenzában, úgy, hogy a számok a múlt héten emelkedtek meg radikálisan. A betegséget Thaiföldön eddig 6776-en kapták el, a többségük minden különösebb gond nélkül meggyógyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!