BOON Sziréna

2016.10.03. 09:34

Garázdákat és körözött személyt fogtak a borsodi rendőrök

Edelény, Miskolc, Mezőkövesd, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. október 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Miskolc, Mezőkövesd, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. október 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Garázdaság és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértések elkövetéséért egy-egy személyt az Edelényi- és az Ózdi Rendőrkapitányság, míg további két főt szintén garázdaság elkövetése miatt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vett 2016. október 2-án szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a mezőkövesdi egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés pedig négy esetben jutott a hatóság tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!