Halálos végű lövöldözés a CNN televízió székházában

Lövöldözés volt kedden a CNN amerikai hírtelevízió atlantai székházában, adta hírül a CNN weboldala. Veszekedés után egy férfi többször belelőtt egy nőbe, majd a férfira rálőtt a biztonsági szolgálat egy embere. A férfit és a nőt kórházba vitték, egyikük meghalt, a másik “rendkívül kritikus állapotban van”, de a kórház nem árulta el, melyikük halt meg, mert még nem tudták értesíteni a hozzátartozókat.

A CNN egyik alkalmazottja véletlenül szemtanúja volt az esetnek. Előbb azt látta, hogy az első emeleten veszekszik a férfi és a nő, és a férfi a hajánál fogva kezdi vonszolni a nőt. A tanú ekkor elindult, hogy szóljon egy biztonsági őrnek. Egy percre rá lövések csattantak a földszinti előcsarnokban.

Egy CNN-es újságíró az előcsarnokban lövést hallott, ekkor észrevette a padlón fekvő nőt, és látta, amint a férfi legalább kétszer belelő. Ezután tüzelt egy biztonsági őr a férfira.

A lövöldözés hangjaira az alkalmazottak közül sokan kezdtek kimenekülni az épületből. Utána a CNN egyik közeli szerkesztőségét ki is ürítették.