Halálos tűz Mérán

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Méra – Kigyulladt egy hetvenkét négyzetméter alapterületű családi ház huszonöt négyzetméteres szobájában a kéménybe beépített gerenda Mérán, a Petőfi utcában január 8-án este.

A tűzhöz az encsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat.
Az ingatlan átszellőztetése és átvizsgálása során a tűzzel érintett szoba melletti konyhában egy elhunyt személyt találtak az egységek.
A tűzoltók kiérkezése előtt további két személy hagyta el a házat, akik a szomszédoknál kerültek elhelyezésre, mivel az épület fűtése nem megoldott.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Illusztráció
Edelény - Tűz ütött ki egy kétszintes társasház pincehelyiségében péntek reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Edelény Póts András útján. A tűzhöz Kazincbarcikáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgá...

Illusztráció
Monok - Berendezési tárgyak égtek egy családi ház konyhájában Monokon, a Bem József utcában. A szerencsi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat, amelyek az épület födémszerkezetét is megongálták néhány négyzetméteren. Az egységek átvizsgálták és étszellőztették a házat. Az ingatlan lakha...