Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

Akt.:
Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!
Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közlekedési baleset okozása bűncselekmény ügyében.

Miskolcon, a Tizeshonvéd utcán 2012. október 25-én 13 óra 55 perckor egy miskolci lakos az általa vezetett villamossal Diósgyőr irányából a belváros felé haladt. Ennek során a Hermann Ottó Gimnázium előtti kijelölt gyalogátkelőhelyen elütötte, az ott áthaladó 61 éves helyi asszonyt. A baleset következtében a gyalogos nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítást követően elhalálozott.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában az útszakaszon közlekedtek, vagy a balesetben szereplő villamoson utasként tartózkodtak és az esettel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek.

Bejelentést tehetnek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a 06-46/514-500 70-28 telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható a 112-es rendőrségi segélyhívón.

A bejelentők, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

– B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda –


Vigyázz, ha jön a villamos!

Miskolc – Néhány napon belül már a második gyalogost gázolta el a villamos Miskolcon. Mit lehet ez ellen tenni?

Villamos gázolt el egy gyalogost Miskolcon

Miskolc – Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az az idős hölgy, akit egy villamos gázolt el a Tizeshonvéd utcán csütörtökön délután.