Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset az M3-ason

Akt.:
Gelej, Miskolc – Életét vesztette egy személygépkocsi utasa, miután a jármű a sztrádán Gelejnél egy kutyával ütközött, majd árokba hajtott.

Az elsődleges adatok szerint 2015. április 10-én 1 óra 22 perckor az M3-as autópályán Gelej térségében, a 141. kilométerszelvényben a főváros irányából Nyíregyháza felé haladt egy személygépjármű, amikor egy nagytestű kutyával ütközött, majd az árokba hajtott.

2015. április 10-én 1 óra 22 perckor az M3-as autópálya 141. kilométerszelvényében egy személygépkocsi egy kutyával ütközött, majd árokba hajtott. A jármű utasa, egy 29 éves kiskunhalasi férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Renault Megant vezető 24 éves hajdúböszörményi nőt a mentők előreláthatólag könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

A helyszínelés ideje alatt a sztráda fővárosból Nyíregyházára tartó forgalma az érintett szakaszon a belső sávban haladt, a rendőrök a külső sávot lezárták. A rendőrök a baleset helyszínelését 6 órakor befejezték, az érintett szakaszon a forgalom újra zavartalanul halad.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –