Halálos gyalogosgázolás Miskolcon – Elfogták a miskolci cserbenhagyót

Akt.:
Halálos gyalogosgázolás Miskolcon - Elfogták a miskolci cserbenhagyót
Halálos gyalogosgázolás Miskolcon - Elfogták a miskolci cserbenhagyót
Miskolc, Újkígyós – A rendőrök elfogták azt a férfit, aki hétfő hajnalban Miskolc belterületén autójával elütött, majd magára hagyott egy gyalogost, aki a helyszínen elhalálozott.

Amint arról korábban már hírt adtunk, 2016. május 9-én 2 óra körüli időben a Miskolc, Csermőkei úton egy autós elütött egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette, míg a jármű vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök azonnal megkezdték a balesetben érintett járműnek és vezetőjének az azonosítását, majd felkutatását, amely a délelőtt folyamán eredménnyel is járt. A megalapozott gyanú szerint a szerencsétlenül járt gyalogost G. Péter 43 éves miskolci lakos ütötte el egy kisteherautóval, akit a járőrök Újkígyóson fogtak el.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a G. Péterrel szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Rendőrségi felhívás – Keresik a miskolci cserbenhagyásos halálos gyalogosgázolás szemtanúit

Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05000/277/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett ügyében.

Halálos gyalogosgázolás Miskolcon, az autós elhajtott a helyszínről

Miskolc, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. május 8-án történt rendőrségi eseményeiből.