Halálos gyalogosgázolás Miskolcon, az autós elhajtott a helyszínről

Akt.:
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - illusztráció
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - illusztráció
Miskolc, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. május 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

Az életét vesztette az a gyalogos Miskolcon, akit egy autós ütött el 2016. május 9-én 2 óra körüli időben. A közúti közlekedési baleset után a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Az elsődleges adatok szerint a 40 éves gyalogosan közlekedő miskolci nőt, a Csermőkei és Martinász utak kereszteződésében egy ezidáig még ismeretlen sofőr járművével elütötte, aminek következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette, a sofőr pedig segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A fenti eseten túl ideiglenes megelőző távoltartást a szerencsi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, amiből kettő halálos kimenetelű volt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Halálos baleset Berenténél

Berente – Halálos közlekedési baleset történt vasárnap délután a Berente melletti szervizúton.