Halálos gázolás a gyalogátkelőhelyen Tiszaújvárosban

Akt.:
Halálos gázolás a gyalogátkelőhelyen Tiszaújvárosban
Halálos gázolás a gyalogátkelőhelyen Tiszaújvárosban - © Fotó: police.hu
Tiszaújváros – Ketten veszítették életüket Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. szeptember 14-én 9 óra 40 körüli időben Tiszaújvárosban, az Örösi úton egy lengyel felségjelzésű kamion elgázolt egy gyalogátkelőhelyen áthaladó családot. A 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a gyermek édesanyja nem sérült meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Gyalogosok közé hajtott egy teherautó Tiszaújvárosban


Nagymama és unoka lelte halálát a tiszaújvárosi balesetben

Tiszaújváros – A tiszaújvárosi a Tesco melletti zebrán gázolt el egy családot – nagymamát, anyukát és egy 17 hónapos kislányt – egy lengyel kamion. A nagymama és a 17 hónapos kislány a helyszínen meghalt. tovább »

Nagymama és unokája halt meg a tiszaújvárosi balesetben

Tiszaújváros, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) – Egy 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája halt meg abban a közlekedési balesetben, amely hétfő délelőtt történt Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. tovább »

Gyalogosok közé hajtott egy teherautó Tiszaújvárosban

Budapest, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) – Két ember halt meg azok közül, akiket Tiszaújvárosban gázolt el egy teherautó hétfő délelőtt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. tovább »

Ketten haltak meg a zebrán Tiszaújvárosban

Tiszaújváros – A tiszaújvárosi Tescónál lévő gyalogátkelőhelyen egy teherautó, egyelőre ismeretlen okok miatt belehajtott az ott átkelőkbe. Ketten meghaltak. tovább »