Halálos baleset történt Salgótarjánban

Akt.:
Salgótarján, 2016. november 21. Összetört személygépkocsik és sérült autóbusz miután összeütköztek Salgótarján határában 2016. november 21-én. A balesetben az egyik személyautó vezetője meghalt.
Salgótarján, 2016. november 21. Összetört személygépkocsik és sérült autóbusz miután összeütköztek Salgótarján határában 2016. november 21-én. A balesetben az egyik személyautó vezetője meghalt. - © MTI Fotó: Komka Péter
Salgótarján – Elhunyt a kórházban a hétfőn kora este Salgótarján külterületén történt baleset egyik sérültje – tájékoztatta az MTI-t Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője késő este.

A balesetben két személygépkocsi és egy menetrend szerinti autóbusz ütközött össze a város külterületén, a lucfalvai elágazónál. Az egyik személyautó sofőrje a helyszínen meghalt.

salgo2

Összetört személygépkocsik és sérült autóbusz miután összeütköztek Salgótarján határában 2016. november 21-én. A balesetben az egyik személyautó vezetője meghalt. | MTI Fotó: Komka Péter

A szóvivő közlése szerint a másik kocsi vezetője is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt. A balesetben további négy ember is megsérült – tette hozzá.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, az érintett útszakaszon a járműforgalom ismét zavartalan – mondta a szóvivő.

Angyal Eszter, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a két autóban egy-egy ember utazott. Az autóbusz hat utassal közlekedett, közülük három utast és a sofőrt szállították kórházba.

– MTI –