Halálos baleset történt Egerszalók külterületén

Akt.:
Összeroncsolódott személyautó Egerszalók közelében 2018. január 17-én. Az autó összeütközött egy autóbusszal, a gépkocsi sofőrje a helyszínen meghalt, utasát, egy nőt a mentők kórházba vitték. A buszon senki sem sérült meg.
Összeroncsolódott személyautó Egerszalók közelében 2018. január 17-én. Az autó összeütközött egy autóbusszal, a gépkocsi sofőrje a helyszínen meghalt, utasát, egy nőt a mentők kórházba vitték. A buszon senki sem sérült meg. - © Foró: MTI/ Komka Péter
Eger – Személyautó autóbusszal ütközött szerda reggel Egerszalók külterületén, a balesetben egy ember meghalt – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Soltész Bálint az elsődleges adatok alapján azt közölte, hogy a személyautót vezető férfi elvesztette uralmát a jármű felett, amely megcsúszott és egy helyközi, menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött.

download-1
Összetört autóbusz Egerszalók közelében 2018. január 17-én. A busz összeütközött egy autóval, a gépkocsi sofőrje a helyszínen meghalt, utasát, egy nőt a mentők kórházba vitték. A buszon senki sem sérült meg./MTI Fotó: Komka Péter

A balesetben a gépkocsi sofőrje a helyszínen meghalt, utasát, egy nőt a mentők kórházba vitték. A buszon senki sem sérült meg – tette hozzá. Az Egerszalókot Demjénnel összekötő út érintett szakaszát a rendőrség a helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.

– MTI –