Halálos baleset történt Cegléd közelében

Akt.:
Rendőrök helyszínelnek 2018. november 4-én Cegléd közelében a 4-es főúton, ahol két személyautó összeütközött. A balesetben egy nő meghalt, a vele egy autóban utazók közül egy férfi és egy gyermek súlyosan, a másik járműben egy férfi könnyebben sérült meg.
Rendőrök helyszínelnek 2018. november 4-én Cegléd közelében a 4-es főúton, ahol két személyautó összeütközött. A balesetben egy nő meghalt, a vele egy autóban utazók közül egy férfi és egy gyermek súlyosan, a másik járműben egy férfi könnyebben sérült meg. - © Fotó: MTI/Donka Ferenc
Budapest – Összeütközött két autó Cegléd közelében a 4-es főúton vasárnap este, egy ember meghalt a balesetben, az út érintett szakaszát lezárták – közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetben egy nő halt meg, a vele egy autóban utazók közül egy férfi és egy gyermek súlyosan, a másik járműben egy férfi könnyebben sérült meg. A baleset a főút 67-es kilométerénél történt, az egyik autó szalagkorlátnak ütközött.

A tűzoltók feszítővágóval nyitották ki az egyik gépkocsi ajtaját, jelenleg a műszaki mentést végzik – tette hozzá.

Megjegyezte, hogy nagy a torlódás az érintett szakaszon.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közölte: a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főutat, a forgalmat a 40-es főútra terelik.

-MTI-