Halálos baleset történt Bajánál

Akt.:
Baja, 2013. március 20. Vonattal ütközött, összetört autó a vasúti sínen Baja közelében 2018. október 5-én. A balesetben a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a vonaton senki nem sérült meg.
Baja, 2013. március 20. Vonattal ütközött, összetört autó a vasúti sínen Baja közelében 2018. október 5-én. A balesetben a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a vonaton senki nem sérült meg. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Kecskemét – Vonattal ütközött egy autó Baja közelében pénteken, a sofőr meghalt. A baleset miatt szünetel a vonatközlekedés Baja és Mátéházapuszta között, és az utat is teljes szélességében lezárták – tudatta a rendőrség és a Mávinform.

A baleset a Keleti körúton található vasúti átjáróban egyelőre tisztázatlan körülmények között történt 12 óra után nem sokkal. Az ütközés során a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

baja2Vonattal ütközött, összetört autó a vasúti sínen Baja közelében 2018. október 5-én. A balesetben a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a vonaton senki nem sérült meg | MTI Fotó: Donka Ferenc

Baja és Mátéházapuszta között a műszaki mentés és a hatósági intézkedések idejére nem közlekednek vonatok. A balesetben a vonaton senki nem sérült meg, az utasokat Bajára szállítják, ahonnan Volán-járatokkal utazhatnak tovább, mivel pótlóbuszt nem tudnak biztosítani – adta hírül a Mávinform.

– MTI –