Halálos baleset történt az M0-ás autóúton

Akt.:
Budapest, 2018. augusztus 28. Összetört kisteherautó az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a 34-es kilométernél, ahol a gépjármű belerohant egy kamion pótkocsijába 2018. augusztus 28-án hajnalban. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.
Budapest, 2018. augusztus 28. Összetört kisteherautó az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a 34-es kilométernél, ahol a gépjármű belerohant egy kamion pótkocsijába 2018. augusztus 28-án hajnalban. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Kamionba rohant egy kisteherautó kedd hajnalban az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a 34-es kilométernél, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

A tűzoltók áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták – tájékoztatott az OKF.

-MTI-