Bulvár, celeb

2007.12.07. 14:12

Csányi Sándor nevelőszülő lett!

<p>A Mikulás - igaz, hosszú évek után - teljesítette kívánságát. <BR />Színészünk egy elefántot kapott ajándékba, ugyanis gyerekkora óta rajong ezért az állatért.</p>

Színészünk egy elefántot kapott ajándékba, ugyanis gyerekkora óta rajong ezért az állatért. Sanyinak most egyik gyerekkori álma vált valóra, hiszen anno két levelet is írt, egyiket a Mikulásnak.

- A Mikulástól egy elefántot kértem, és el is terveztem, hogy a bérház udvarán majd hol fog parkolni az elefánt. Volt egy poroló is, azon gondolkoztam, hogy oda kikötöm estére. És a suli előtt is találtam neki egy helyet, ahol majd a tanítás alatt kiköthetem. Nagyon jó volt eljátszani a gondolattal, hogy megérkezik a Mikulás, hozza az elefántot, és én onnantól kezdve azzal járok iskolába.

A másik levelet Dévényi Tibi bácsinak írtam. Akkor láttam az "Indiana Jones és a végzet temploma" című filmet, meg voltam őrülve Harrison Fordért, és azt írtam a levélben, hogy szeretnék találkozni Harrison Forddal, és hogyha van rá mód, akkor szívesen forgatnék vele egy filmben. Az elefánt az bejött, úgyhogy várom Tibi bácsi levelét továbbra is - mesélte nevetve a Csányi Sándor.

A színész Thaiföldön már ült elefántháton. Az Állatkertben erre ugyan nem volt lehetőség, de a pótpapa legalább megetethette egy kis almával Zittát.

Sanyi nagy állatbarát, volt már kutyája, macskája is. Most halai és teknősei vannak. Ezek után pedig már elefántja gondját is viselheti. Szeretne is rendszeresen kijárni hozzá, ha lehet, minden hónapban.

- Azt túlzás lenne mondani, hogy bármiféle kapcsolat alakult ki közöttünk, de barátkozunk.

Csányi Sándor kívánságai úgy tűnik, szépen sorban teljesülnek, így most már csak arra várunk, hogy Tibi bácsi elintézzen egy találkozót Harrison Ford és a magyar színész között.

Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!