Sport - Foci

2008.04.06. 09:19

Gera nem érzi hibásnak magát

<p>Nem akarta fejbe rúgni csapattársát Gera Zoltán, a West Bromwich Albion játékosa, ezért nem sikerült mentenie szombaton az angol FA-kupa londoni elődöntőjében a Portsmouth győztes találata előtt. <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /><BR /></p>

Gera Zoltán a Nemzeti Sportnak elmondta: látta a lecsorgó labdát, és ki akarta rúgni a kapu előteréből, de észrevette, hogy érkezik a saját kapusa, és visszafogta a mozdulatot. A labda ezért éppen csak irányt változtatott, és pont az ellenfél csatára elé került, aki közelről berúgta azt. Gera Zoltán ugyanakkor hozzátette: nem hiszi, hogy bárki is hibáztatná a gólért.

A Wembley-stadionban játszott találkozót ezzel az egy góllal 1-0 arányban nyerte az egyébként első osztályban játszó Portsmouth a másodosztályú West Bromwich Albion ellen. A másik elődöntőt vasárnap játssza az egyformán másodosztályú Barnsley és Cardiff City, előbbiben feltehetőleg pályára lép a magyar válogatott Ferenczi István is.

Nézze meg Ön is a mérkőzés gólját! 

Előzmény:

Gera nem játszhat döntőt az FA-kupában
Kikapott a Portsmouth-tól és ezzel nem jutott döntőbe az FA-kupában a Gera Zoltánnal felálló West Bromwich Albion.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!