Halálos baleset okozása miatt Sárospatak közelében

Illusztráció
Illusztráció - © Forrás: profit7.hu
Gigánd, Sárospatak, Sátoraljaújhely – Folytatódott szerdán a bizonyítási eljárás a Sátoraljaújhelyi Járásbíróságon annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség.

A vádiratban megfogalmazottak szerint a vádlott férfi 2016. szeptember 23-án a délutáni órákban Cigánd felől Sárospatak irányába a 3814. számú úton a munkáltatója tehergépjárműjével közlekedett, amikor a tehergépkocsi bal oldalával több mint 1 méterre áttért a haladási iránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd a jármű bal első sarokrésze a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsi bal első sár­védőjével összeütközött.

A szemben érkező járműben két felnőtt és három kiskorú utazott. A baleset következtében az autó vezetője és az egyik kiskorú utas helyszínen életüket vesztették, míg két utas nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, egy kiskorú pedig nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

– ÉM-SZB –


Ketten meghaltak a Sárospatak és Cigánd között történt balesetben
Cigánd, Sárospatak - Halálos közlekedési baleset történt a Sárospatakot Tiszakaráddal összekötő 3814-es számú út 5. kilométerszelvényében pénteken délután. Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze frontálisan a Sárospatakot és Cigándot összekötő úton, a vajdácskai elágazás közelében. ...