Halálos baleset miatt lezárták a 8-as főutat Kislődnél

Akt.:
Kislőd, 2015. szeptember 8. Kiégett személygépkocsi Kislődnél, a 8-as főúton, miután a jármű kamionnal (b) ütközött, majd az árokba hajtott és kigyulladt 2015. szeptember 8-án. A balesetben egy ember életét vesztette.
Kislőd, 2015. szeptember 8. Kiégett személygépkocsi Kislődnél, a 8-as főúton, miután a jármű kamionnal (b) ütközött, majd az árokba hajtott és kigyulladt 2015. szeptember 8-án. A balesetben egy ember életét vesztette. - © MTI Fotó: Nagy Lajos
Kislőd, 2015. szeptember 8., kedd (MTI) – Egy ember meghalt kedd délután egy balesetben Kislődnél, a 8-as főutat lezárták, a forgalmat elterelik – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.


Gaál Csaba elmondta, hogy egy személygépkocsi kamionnal ütközött, majd az árokba hajtott és kigyulladt a 8-as főút 76-os kilométerszelvényében.

A szóvivő hozzátette, hogy a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főutat teljesen lezárták. A forgalmat a rendőrség mindkét irányból Kislőd belterületére tereli, ezért torlódásra kell számítani.

– MTI –
hirdetés
hirdet�s