Halálos baleset miatt lezárták a 10-es utat Piliscsabánál

Akt.:
Piliscsaba, 2015. július 14. Mentők és tűzoltók dolgoznak 2015. július 14-én a 10-es főúton, Piliscsaba és Pilisjászfalu között, ahol autójával busznak ütközött egy férfi. A személyautóban ketten ültek, a sofőr életét nem tudták megmenteni, sérült utasát kórházba vitték.
Piliscsaba, 2015. július 14. Mentők és tűzoltók dolgoznak 2015. július 14-én a 10-es főúton, Piliscsaba és Pilisjászfalu között, ahol autójával busznak ütközött egy férfi. A személyautóban ketten ültek, a sofőr életét nem tudták megmenteni, sérült utasát kórházba vitték. - © MTI Fotó: Marjai János
Piliscsaba, 2015. július 14., kedd (MTI) – Meghalt egy férfi, aki autójával busznak ütközött a 10-es főúton Piliscsaba és Pilisjászfalu között kedd délután. Az érintett útszakaszt lezárták – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a személyautóban ketten ültek, a sofőr életét nem tudták megmenteni, sérült utasát kórházba vitték.

A buszon tartózkodók közül senkinek nem esett baja. A főút érintett szakaszát a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat Tinnye felé terelik, torlódásra kell számítani – tette hozzá a szóvivő.

Az MTI úgy tudja, hogy egy német rendszámú turistabusz és egy szlovák rendszámú gépkocsi karambolozott. Az autó sofőrje beszorult a roncsba, megpróbálták újraéleszteni, de állapotát nem sikerült stabilizálni, a helyszínen meghalt. Női utasa könnyebben sérült.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s