Halálos baleset Mályiban

Akt.:
Halálos baleset Mályiban, teljes az útzár
Halálos baleset Mályiban, teljes az útzár
Mályi, Miskolc – Tragédiával végződött az a közlekedési baleset, ami Mályi belterületén történt csütörtök reggel.

A helyszínen szerzett információk szerint egy Volán busz haladt Miskolc irányába a főúton, amikor szemből egy dobozos kisteherautó áttért a busz sávjába, és ott fél-frontálisan összeütköztek. Azt, hogy miért történt az ütközés, egyelőre nem tudni. A csattanás következtében a teherszállító utasfülkéje a felismerhetetlenségig összetört, a vezetője beszorult, ezért a tűzoltóság munkatársai szabadították ki feszítővágók segítségével a sérültet.

Úgy tudjuk, a buszon öten sérültek meg könnyebben, a teherautó vezetője súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínre kiérkező mentőszolgálat munkatársai próbálták stabilizálni a sofőr állapotát, de sajnos ez nem sikerült, így a mentőautóban elhalálozott. Az utat teljes szélességében le kellett zárni a forgalom elől, és kerülő útra terelni. Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.Megszűnt a forgalomkorlátozás a 3-as számú főúton

Mályi, Miskolc – Véget ért Mályiban a balesettel érintett útszakasz helyszínelése és a műszaki mentés. tovább »

Csuklós busz és kisteherautó karambolozott Mályinál

Miskolc, 2014. december 11., csütörtök (MTI) – Csuklós autóbusz és kisteherautó ütközött össze a 3-as úton, a Borsod megyei Mályi belterületén. A kisteherautó vezetője meghalt, a buszon utazók közül többen megsérültek. tovább »