Halálos baleset Izsófalván – Őrizetbe vették az egyik sofőrt

Halálos baleset Izsófalván – Őrizetbe vették az egyik sofőrt
© Fotó: police.hu
Izsófalva – Közúti balesetet szenvedett férfit ütött el Izsófalván egy 21 éves fiatalember egy általa vezetett autóval, aki a gázolást követően segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A rendőrségre 2017. október 14-én a hajnali órákban érkezett bejelentés, hogy 4 óra körül Izsófalván közlekedési baleset történt.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol az út melletti árokban egy felborult személyautót, az úttesten pedig egy, már élettelen férfit találtak.

Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a férfi autójával közlekedett, amikor elvesztette felette az uralmat, lesodródott az úttestről és felborult. Ennek során – mivel a biztonsági övet nem használta – a járműből kizuhant az úttestre.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A baleset után néhány másodperccel érkezett a helyszínre egy másik autó, amelynek 21 éves vezetője elütötte az úttesten lévő férfit, majd megállás nélkül továbbhaladt. Néhány száz méter után – az ütközés okozta műszaki hiba miatt – az autó megállt, de segítséget ekkor sem nyújtott a sérültnek, hanem eltávozott a helyszínről.

A rendőrök a későbbiek folyamán azt is megállapították, hogy az elhunyt személy által vezetett járműben egy, míg a megállás nélkül továbbhaladó autóban négy utas volt, akik szintén segítségnyújtás nélkül hagyták el a helyszínt.

A rendőrök az öt utast segítségnyújtás elmulasztása vétség, míg a sértettet elgázoló autó vezetőjét segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, továbbá az utóbbi gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe is vették.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: Tóth Balázs
Izsófalva - Lehetséges, hogy versenyben vett részt az a Mercedes, amelynek vezetője szombaton hajnalban életét vesztette Izsófalván. A helyszínen szerzett információk szerint legalább két autó haladt Izsófalva felé Rudolftelep irányából. Elöl haladt az angol rendszámú Mercedes. Feltehetően ve...

Fotó: police.hu
Izsófalva - Egy személygépkocsi sodródott le az útról, teljes útlezárás mellett tart a helyszínelés. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. október 14-én 4 óra 45 perc körül az Izsófalva, Izsó Miklós úton haladt egy brit felségjelzésű személygépkocsi, amely eddig tisztázatlan okból ki...