Halálos baleset Edelényben – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Akt.:
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Edelényben - illusztráció
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Edelényben - illusztráció
Edelény, Encs, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. március 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. március 8-án egy 37 éves szalaszendi férfival szemben járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fentieken túlmenően az ózdi, a mezőkövesdi és az encsi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. március 8-án 6 óra körüli időben egy 61 éves helyi férfi kerékpárjával Edelény belterületén elesett és a helyszínen elhalálozott. Az eset körülményeit az Edelényi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

Emellett vasárnap két személyi sérüléssel végződő és további három anyagi kárral járó ütközés jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –