Halálos baleset az M0-áson – egy gyerek vesztette életét

Diósd – Egy négy év körüli gyermek életét vesztette, édesanyja életveszélyesen, apja pedig súlyosan megsérült egy balesetben szombaton délelőtt az M0-ás körgyűrűn, a diósdi lehajtó közelében.

Megindult a forgalom az M0-áson, az M7-es felé vezető oldalon a korábbi halálos baleset helyszínén. A másik irányban várhatóan még órákig útzár lesz, a torlódás már most nagy.

A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés miatt a körgyűrű érintett szakaszát mindkét irányban teljesen lezárták. Az M7-es felé vezető oldalon délelőtt tizenegy óra után egy sávon már megindulhatott a forgalom, a másik oldal várhatóan még órákig le lesz zárva. A környéken óriási a torlódás.Egy négy év körüli gyermek meghalt, édesanyja életveszélyesen, apja pedig súlyosan megsérült egy balesetben szombaton délelőtt az M0-ás körgyűrűn, a diósdi lehajtó közelében. Három kamion és egy személyautó ütközött össze az M5-ös felé tartó oldalon. A helyszínelés és a műszaki mentés tart, az M0-ást mindkét irányban teljesen lezárták.

Az M0-áson az M5-ös autópálya felé tartó oldalon három kamion és egy személyautó ütközött össze, utóbbit gyakorlatilag maga alá gyűrte az egyik teherkocsi. A személyautóban egy négyfős család utazott. A hátul ülő 4 év körüli kisfiú nem élte túl az ütközést, a helyszínen meghalt. Holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsok közül. Mellette ült, szintén hátul, 3 év körüli testvére, neki nem esett baja. A kocsit a gyerekek apja vezette, ő súlyos, míg felesége életveszélyes sérüléseket szenvedett – mondta a Független Hírügynökségnek Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője.

Hozzátette: a balesetben megsérült még az egyik kamionsofőr is könnyebben. A teherautókkal egyébként nem szállítottak veszélyes árut.

A műszaki mentés és a helyszínelés még tart. Ennek idejére az M0-ás autóutat a balesetnél mindkét irányban teljes szélességben lezárták, a környéken torlódásra lehet számítani.Egyelőre annyit tudni, hogy három kamion és egy személyautó ütközött össze az M5-ös felé tartó oldalon. A helyszínelés és a műszaki mentés tart, az M0-ást mindkét irányban teljesen lezárták.

Címkék: , , ,