Halálos áramütés ért egy 3 éves kisfiút

Halálos áramütés ért egy 3 éves kisfiút csütörtökön este egy Csongrád megyei tanyán, Ruzsa közelében. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kisfiú és bátyja játékból megbontotta a hidrofor nyomáskapcsolójának burkolatát, a kicsi pedig az egyik szigetelés nélküli vezetéhez ért. A szülők azonnal mentőt hívtak, de közben autóba ültek az életveszélyes állapotban lévő gyermekükkel. Útközben a […]

Halálos áramütés ért egy 3 éves kisfiút csütörtökön este egy Csongrád megyei tanyán, Ruzsa közelében. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kisfiú és bátyja játékból megbontotta a hidrofor nyomáskapcsolójának burkolatát, a kicsi pedig az egyik szigetelés nélküli vezetéhez ért. A szülők azonnal mentőt hívtak, de közben autóba ültek az életveszélyes állapotban lévő gyermekükkel. Útközben a gyermek szíve megállt, a mentők már nem tudtak segíteni.

Az elsődleges szakértői vélemény szerint a hidrofor nyomáskapcsolója nem volt megfelelően rögzítve, és a hosszabítókábel sem volt földelve. A rendőrség gondatlan emberölés miatt indított büntetőeljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.