Helyi közélet

2015.04.20. 19:01

Nyomás alatt Mezőkövesden

Mezőkövesd - Tetten érték a rendőrök azt a fiatalembert, aki Mezőkövesden, nyomás alatt lévő gázórákat akart ellopni egy lépcsőházból.

Mezőkövesd - Tetten érték a rendőrök azt a fiatalembert, aki Mezőkövesden, nyomás alatt lévő gázórákat akart ellopni egy lépcsőházból.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság B. Milán 21 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Mezőkövesden, a Szent László téren 2015. április 17-én 3 óra előtt nem sokkal bement egy lépcsőházba, majd a folyosón elhelyezett, nyomás alatt lévő gázórákat le akarta tépni. A férfi négy készüléket rongált meg, de azokat leszedni nem tudta. Ezt követően a harmadik emeleti szárítóban elhelyezett ruhákat dobálta szét, amelyeket szintén elvitt volna, ha nem zavarják meg.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, zavartan viselkedő B. Milánt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában