Bódog Tamás: „Nem éreztem a csapatban azt az erőt, amit korábban… ez az én felelősségem”

Akt.:
„Nem éreztem a csapatban azt az erőt, amit korábban”
„Nem éreztem a csapatban azt az erőt, amit korábban”
Miskolc, Sopron – „Számomra ebben a pillanatban talány, hogy miért nem voltunk kellőképpen agresszívak és miért hiányzott a játékunkból az a hozzáállás, aminek meg kellett volna lennie” – nyilatkozta Bódog Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Haladás 2-0-ás győzelmével végződött szombati bajnoki után.

Mészöly Géza (Swietelsky Haladás): – Rettentően büszke vagyok a csapatra, mert taktikailag fegyelmezett volt a társaság. Óriási odaadással, csapategységgel, nagyon jó egyéni teljesítményekkel, jó erőben játszottunk. Meg is leptük a Diósgyőrt az összeállítással, a felállással és a teljesítménnyel, amit végig tudtunk vinni az elsőtől az utolsó percig. Nagyon jó a DVTK, ma sem játszottak alárendelt szerepet, de felülmúltuk őket. Nem volt területe a DVTK-nak, nem tudtak hol hajtani.

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – Az első félórát úgy tudom értékelni, hogy értékelhetetlen, azt a Haladásnak ajándékoztuk. Számomra ebben a pillanatban talány, hogy miért nem voltunk kellőképpen agresszívak, és miért hiányzott a játékunkból az a hozzáállás, aminek meg kellett volna lennie. Nem éreztem a csapatban azt az erőt, amit korábban – ez az én felelősségem, mert valószínűleg én nem tudtam a játékosokat megfelelő állapotba hozni. Utána megpróbáltunk visszajönni a mérkőzésbe, hellyel-közzel sikerült is. A mérkőzésnek volt egy fázisa, ahol jobbak voltunk, de ezt követően annyira kinyíltunk, hogy kontrázni tudtak, ebből pedig jobban építkeztek. Sajnálom, hogy ezt kell mondani, de teljesen megérdemelten győzött ellenfelünk.BOON-ÉLŐ – Haladás vs. DVTK 2-0 (1-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 27. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Swietelsky Haladás vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától Sopronban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!
hirdetés


hirdet�s