“A futball megbüntetett bennünket”

Akt.:
Egervári Sándor, a DVTK vezetőedzője
Egervári Sándor, a DVTK vezetőedzője - © Fotó: Homoky György
Miskolc, Sopron – “Egy olyan meccset veszítettünk el, amit megnyerhettünk volna” – kezdte nyilatkozatát Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Haladás elleni 2-1-es szombathelyi győzelemmel zárult találkozó után.

Mészöly Géza (Szombathelyi Haladás): – Egy igazi nyílt sisakos meccs volt, mindkét csapat az utolsó pillanatig a győzelemre játszott. El kell ismerni, hogy a DVTK-nak is megvoltak a lehetőségeik a 3 pont megszerzésére. Izgalmas találkozón egy nagyon jó Diósgyőrt tudtunk az utolsó pillanatban legyűrni, nagy akaraterőnknek köszönhetően.

Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): – Egy olyan meccset veszítettünk el, amit megnyerhettünk volna. Voltak fordulópontok, a 11-esnél ilyen esetekben kiállítás is jár, ezt a játékvezető nehezen tudja majd megmagyarázni. A második félidőben eldönthettük volna, de nem sikerültek a támadás befejezéseink. A 91. percben pedig a futball megbüntetett bennünket.BOON-ÉLŐ – Haladás vs. DVTK 2-1 (1-1)

Miskolc, Sopron – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 22. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szombathelyi Haladás vendégeként lépett pályára szombaton 15.30-tól Sopronban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!
hirdetés


hirdet�s