Bódog Tamás: „A helyzetek alapján bőven megérdemelten nyertük meg a mérkőzést”

Akt.:
Bódog Tamás: „A helyzetek alapján bőven megérdemelten nyertük meg a mérkőzést”
© Fotó: Homoky György
Miskolc, Sopron – „Jól kezdtük a mérkőzést, azonban 15-20 perc után a Haladás átvette az irányítást. Ebben az időszakban szerencsénk is volt, mert jobban játszott a Haladás. Az első félidő igen nehézre sikeredett, a második viszont teljesen rendben volt” – nyilatkozta Bódog Tamás a DVTK szakmai igazgatója a Szombathelyi Haladás elleni 3-0-ás idegenbeli győzelemmel végződött mérkőzés után.

Pacsi Bálint (Szombathelyi Haladás): – Az egyik oldalon minőség, a másikon mennyiség. Ezért a teljesítményért, kimondottan a védekezésért én szégyellem magam. Egyszerűen szégyen és gyalázat, amit védekezés címén bemutattunk, de a támadásoknál is olyan helyzeteket hagytunk ki, amit NB I.-es szinten nem lehet, mert az ellenfél megbüntet. Egy Illés Akadémia-nevelés eldöntötte a mérkőzést. A helyzeteket be kell rúgni. A labdarúgás arról szól, hogy az egyik csapatnak minimum eggyel több gólt kell lőni. Ebben mi rendkívül gyengék vagyunk. Minden más magyarázkodás.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – Jól kezdtük a mérkőzést, azonban 15-20 perc után a Haladás átvette az irányítást. Ebben az időszakban szerencsénk is volt, mert jobban játszott a Haladás. Az első félidő igen nehézre sikeredett, a második viszont teljesen rendben volt. Bemozogtunk a területekbe, az egy az egy elleni helyzeteket jól oldottuk meg, erősek, masszívak voltunk. A helyzetek alapján bőven megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A játékosokban megvolt az ötlet, az akarat, a humor, a jókedv, ami hozzásegítette a csapatot a sikerhez. Emellett természetesen kellettek a győztes párharcok, az, hogy az ellenfél nem tudott mögénk kerülni, bejátszani a védők mögé a labdát, amiből veszélyt tudtak volna kialakítani. Ez első félidőben látott hiányosságokat viszont ki kell elemeznünk.


Fotó: Homoky György
Miskolc, Sopron - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szombathelyi Haladás együttesének vendége volt szombaton 15.30 órától Sopronban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 14. forduló ...