„Ma mindent megtett a csapat és nagyszerű győzelmet aratott”

Akt.:
Bódog Tamás: „Ma mindent megtett a csapat és nagyszerű győzelmet aratott”
Bódog Tamás: „Ma mindent megtett a csapat és nagyszerű győzelmet aratott” - © Fotó: Homoky György
Miskolc, Sopron – „Lőttünk három gólt idegenben, bárcsak mindig így menne idegenben…” – nyilatkozta Bódog Tamás, a piros-fehérek szakmai igazgatója a Haladás vendégeként elért 3-0-ás diósgyőri siker után.

Mészöly Géza (Swietelsky Haladás): – Az eredménnyel és a játékkal sem vagyok elégedett. Törekedtünk arra, ami a Debrecen ellen működött, de a támadások befejezése hiányzott és a ritmus, a helyzetek kidolgozása, különösen az első félidőben. Rosszul jöttünk ki a fordulópontokból is, hiszen a szöglet előtt szerettünk volna cserélni, a két magas, jól fejelőt behozni. Aztán 0-1-nél nagy helyzetbe került Williams, de nem tudta eltalálni a kaput. Nem sikerült ez a meccs, van ilyen, de az biztos, hogy ettől sokkal többet kell mutatni a továbbiakban.

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – A meccs elejét aki tudta nézni, az előtt le a kalappal, mondjuk úgy, hogy dolgoztunk egymáson. A második félidő azonban a miénk volt, uraltuk a meccset és meg voltak azok a beindulások is, amiket terveztünk. Lőttünk három gólt idegenben, bárcsak mindig így menne idegenben… A cserék azért mentek be, hogy lendítsenek a játékon, ez most sikerült. A csapattal mindig elégedett vagyok, csak néha vannak hibák, azokra próbálunk rávilágítani, de ma mindent megtett a csapat és nagyszerű győzelmet aratott.


Közel húsz év után diósgyőri siker a Haladás vendégeként
Miskolc/Sopron - A Diósgyőri VTK 3-0-s győzelmet aratott Sopronban a Swietelsky Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján. A DVTK 1998 után tudott ismét győzni úgy, hogy a párharcban a szombathelyi csapat volt a pályaválasztó. OTP Bank Liga, 3. fo...

Haladás vs. DVTK
Miskolc, Sopron - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Swietelsky Haladás vendégeként lépett pályára szombaton 18.00-tól Sopronban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, ...