Nagyvilág

2010.03.03. 18:11

"Lefejezte" az asszonyt a fűnyíró

<p>Bizarr balesetben vesztette életét egy 42 éves nő.</p>

Az eset az Ausztrál Townsville városában történt szerdán, ahol egy közterületek rendbentartására szolgáló ipari főnyíró okozta a 42 éves, eddig meg nem nevezett asszony halálát. Az első jelentések szerint a nő munkába indult, amikor a fűnyíró egyik pengéje letört és a nő fejének repült, de a vizsgálat során kiderült, hogy a fűnyíró egy, a fűben fekvő fémcsőre szaladt rá, eltörte és a csődarab nyílegyenesen a nő fejébe csapódott be.

 Mindez egy másodperc alatt játszódott le. A fűnyíró traktor vezető 48 éves férfi sokkot kapott, őt kórházban ápolják. Szemtanúk jelentése szerint a nő azonnal összeesett, az orvosszakértő vizsgálat szerint szörnyethalt.

Darren Randall rendőr az ausztrál médiának nyilatkozva azt mondta: 15 éves pályafutása során nem találkozott még ennyire bizarr balesettel. "Egy másodpercen múlt az asszony élete, ha egy picivel gyorsabban, vagy lassabban megy, még mindig élne" - fogalmazta meg a rendőr.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!