Hajrá, Bence! Veled vagyunk! – Lázár Bencének gyűjt a DVTK

Akt.:
Barczi Dávid, Egerszegi Tamás, Ivan Rados, Bacsa Patrik és Nikházi Márk
Barczi Dávid, Egerszegi Tamás, Ivan Rados, Bacsa Patrik és Nikházi Márk - © Fotó: Éliás András | dvtk.eu
Miskolc – Élete legnagyobb csatáját vívja Lázár Bence, az Újpest és a Nyíregyháza egykori labdarúgója, a Sport TV 24 éves szakkommentátora, akit súlyos betegséggel kezelnek a Szent László Kórházban.

„Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar.” – írta közösségi oldalán Lázár Bence.

Lázár Bence 2014-ben sorozatos derékproblémái miatt, a Nyíregyháza játékosaként hagyott fel az aktív futballal, később a Sport TV szakkommentátoraként kezdett el dolgozni.

Bencét leukémiával kezelik a budapesti Szent László Kórházban. Ugyanazzal a betegséggel, amellyel Rakaczki Bence is küzdött.

A DVTK család tagjainál csak kevesek érezhetik át jobban, milyen érzés, amikor egy fiatal sportoló egy halálos betegséggel találja szemben magát és élete legnagyobb harcát kell megvívnia. Szurkolóink emlékeznek rá, amikor Rakaczki Bencénél 2012-ben diagnosztizáltak leukémiát. Akkor egy emberként mozdult meg a hazai és a nemzetközi labdarúgó társadalom, hogy fiatal kapusunkon segítsen. Rakaczki Bence emléke előtt is tisztelegve úgy döntöttünk, hogy a Rakaczki Bence Alapítvánnyal közösen árverésre bocsájtjuk az egyik legnagyobb ereklyénket, a DVTK 2014-es dedikál Ligakupa-győztes csapatképét. A befolyt összeget Lázár Bence gyógyíttatására ajánljuk fel.

Az árverésre e-mailben a licit@dvtk.eu címen lehet licitálni. A licit csak akkor érvényes, ha egy nevet és egy telefonszámot is írnak mellé. Az árverésen résztvevőket folyamatosan tájékoztatjuk majd az aktuális állásról.

Kérjük szurkolóinkat és támogatóinkat, hogy licitjeiket legkésőbb 2015. október 2-án 12 óráig tegyék meg, hiszen. Az árverés 100 ezer forintról indul.

– Demkó Norbert, DVTK.eu


Újra a kárpátaljai rászorulóknak gyűjtenek a diósgyőri ultrák

Miskolc – A tavaszihoz hasonló adománygyűjtést szerveznek diósgyőri Szervezett Szurkolói Csoportok a szombati DVTK – Puskás Akadémia meccs előtt. A befolyt összegből élelmiszercsomagokat állítanak össze, valamint tűzifát vesznek, amiket a Kárpátaljai Református Egyház segítségével juttatnak el elsősorban Halábor település rászorulóinak. tovább »

Felavatták Rakaczki Bence emléktábláját a Diósgyőr stadionjánál

Miskolc, 2015. szeptember 16., szerda (MTI) – Rakaczki Bence, a Diósgyőri VTK tavaly, fiatalon leukémiában elhunyt futballistájának arcképe látható azon az emléktáblán, amelyet szerdán helyeztek el a diósgyőri stadion főépületének bejárata mellett. tovább »
hirdetés


hirdet�s