Hajnyírógépért rabolták ki az ózdi férfit

Akt.:
Őrizetben az ózdi útonállók
Őrizetben az ózdi útonállók - © Fotó: police.hu
Ózd – Járőrök érték tetten a csoportos rablás gyanúsítottjait, akik éppen a sértett értékei után kutattak.

Az Ózdi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás- és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 21 éves S. Richárddal és F. Barnabással, továbbá a 20 éves B. Ádámmal szemben.

ozd1A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. december 3-án 20 óra 50 perckor Ózdon tettleg bántalmaztak egy 21 éves helyi férfit, akitől elvették nála lévő hajnyíró gépét. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

ozd3A bűncselekményt a helyszín közelében szolgálatot teljesítő járőrök észlelték, akik intézkedés alá vonták a három ózdi férfit, akik a rendőröknek a sértett vonatkozásában azt mondták, hogy „a haver rosszul lett, sokat ivott”. Az egyenruhások a bántalmazott fiatal orvosi ellátása felől intézkedtek, míg az ellentmondások tisztázása érdekében a három férfit elfogták és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

ozd4A nyomozóknak a gyanúsítottak beismerték a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését. A terhelteket az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészség felé előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk indítványozására.

ozd5

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,