Hajnali hangrobbanás

Hajnali hangrobbanás
Miskolc – Hét együttes már a döntőben.

Olyan élményben lehetett része annak, aki ellátogatott szombaton reggel az ifiházba, mintha valaki reggelire péknémód sült csülökkel, töltött káposztával vagy babgulyással kínálta volna – reggeli kilenc órától rendezték ugyanis a Hell által támogatott, az Ifjúsági és Szabadidő Ház, valamint a Borsod Online közös szervezésében megvalósított HELL Borsodi Amatőr Zenekarok Versenyének elődöntőjét.

A zenészversenynek az Ifiház adott otthont, ahol már reggeltől egymást váltotta a színpadon a megmérettetésen részt vett 19 amatőr zenekar. A versenyre jelentkező zenekarok produkcióját a szakmai zsűri ötféle szempont szerint pontozta, ami alapján hat együttest választott ki – ők már biztosan részt vehetnek a december 11-i döntőben.

A továbbjutók: Echonald, GreenBeetz, Gyémánt szívek, Rádió Raszkolnyikov, Springfield és a Standby Gravity. A helyszíni nézők szavazatai alapján továbbjutott még a Have No Clue zenekart – ők szintén készülhetnek a decemberi megmérettetésre.

Hétfőtől a Borsod Online szavazásán a kiesett együttesek közül még egy zenekart szavazhatnak döntőbe az olvasók: a honlapon található videók alapján tíz zenekarra adhatják le voksaikat portálunkon.


HELL Borsodi Amatőr Zenekarok Versenye – Megvannak a döntősök!

eszak | 2010.11.06 18:52
A HELL Borsodi Amatőr Zenekarok Versenyének elődöntőjét szombaton rendezték meg a Hell támogatásával az Ifjúsági és Szabadidő Ház és a Borsod Online közös szervezésében.

HELL Borsodi amatőr zenekarok versenye

boon | 2010.11.05 18:55
Miskolc – Megvannak az elődöntős zenekarok, akik november 6-án megmérettetnek az Ifi Ház színpadán! Szombaton 19 zenekar mutatkozik be a szakmai zsűri és a közönség előtt reggel 9 órai kezdettel.