Hajnali betörők, éber rendőrök Sajószentpéteren

Hajnali betörők, éber rendőrök Sajószentpéteren
Kazincbarcika , Sajószentpéter – Sajószentpéteren a rendőrök a hajnali órákban vontak ellenőrzés alá két férfit és egy nőt, akik különböző használati eszközöket cipeltek, például fűnyírót. Mint utóbb kiderült nem éjszakai fűnyíráshoz készülődtek.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrs járőrei június 8-án hajnali egy óra környékén ellenőrzés alá vontak két férfit és egy nőt. A csapat tagjai ugyanis fűnyírót, rotációs kapát, gázpalackot akartak elrejteni egy sajószentpéteri ingatlan fészerében.

A rendőrök kérdésére az elkövetők hamar „megtörtek” és beismerték, hogy a használati tárgyakat korábban lopták egy helyi pincéből.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállított elkövetőkkel szemben a hatóság lopás miatt indított nyomozást, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni. A két felnőtt korú elkövetővel szemben kiskorú veszélyeztetése miatt is eljárás indult, mivel harmadik társuk még nem töltötte be a 18. életévét.

– A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda –


Engedély nélküli horgászokat, halászokat értek tetten Borsodban

Miskolc (MTI) – Engedély nélküli horgászokat, halászokat ért tetten a horgászkommandónak elnevezett rendőri csapat a múlt hétvégi razziája keretében Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – tájékoztatta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

Iskolatejre fájt a foga, előzetesbe került a fiatalkorú

Miskolc – Információink szerint nemrégiben egy Miskolc környéki településen egy fiatalkorú, egy ugyancsak fiatalkorú társát arra kényszerítette, hogy adja át neki iskolatejét. A fiatal “tejes ember” azóta előzetesben csücsül.

Energiamentes tolvaj Miskolcon

Miskolc – Egy 31 éves miskolci férfi a Középszer utcán lévő kisbolt raktárában „leltározott” a hajnali órákban.