Hajdú-Bihar

2013.03.24. 12:45

44 évesen kéjelgett - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 23-án több esetben is intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 személyt körözés alapján fogtak el.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 23-án több esetben is intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 személyt körözés alapján fogtak el.Megyénk közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt. Az ittasság ellenőrzések során 2 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő.

Szabálysértési őrizetbevételek

Tiltott kéjelgés miatt egy 42 éves és egy 44 éves nőt állítottak elő a járőrök a Debreceni Rendőrkapitányságra 2013. március 23-án délután. A két nőt a kapitányságon meghallgatták, majd őrizetbe vették őket. Ellenük szabálysértési eljárás indult.

Debrecen egyik nagyáruházában a biztonsági őrök három férfit lopáson értek tetten (2013. március 23-án) és erről értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök elfogták a tolvajokat és előállították őket a kapitányságra, ahol meghallgatásuk után őrizetbe kerültek. Ellenük tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Körözték

A Berettyóújfalui Járásbíróság elfogatóparancsa alapján fogták el a rendőrök azt a fiatal férfit, akit 2013. március 23-án az esti órákban igazoltattak Debrecenben. A körözés alatt álló 15 éves fiatalt előállították a kapitányságra és őrizetbe vették.

Biztonsági intézkedések

A nádudvari polgárőrök egy személyi sérüléssel kapcsolatban értesítették 2013. március 23-án este a mentőket és a rendőrséget. Nádudvaron a Fő utcán lévő kerékpárúton egy 46 éves férfi a kerékpárját tolta, amikor erősen ittas állapota miatt elesett és a fejét az aszfaltnak ütötte. A sérültet a mentők Debrecenbe a Kenézy Kórházba szállították.

Hajdúszoboszló egyik sörözőjében rosszul lett egy 18 éves nő, akihez mentőt hívtak a helyi rendőrök. A fiatal nő a sörözőbe lépve esett össze, feltehetően attól az abszinttól, amelyet korábban fogyasztott. A kiérkező mentők az ittas nőt szintén Debrecenbe a Kenézy Kórházba szállították.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!