Hajdú-Bihar

2013.02.01. 09:34

Mégis kap(hat)nak prémiumot

Debrecen - A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. elnök-igazgatója szerint prémium-ügyben félreértettük a szavait.

Debrecen - A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. elnök-igazgatója szerint prémium-ügyben félreértettük a szavait.A Napló pénteki számának első oldalán a "Tízmilliós prémiumok" című cikkünkben (Mészáros József elnök-igazgatóra hivatkozva) azt írtuk, hogy a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. tagvállalatainál sem az első számú vezetők, sem pedig azok helyettesei tekintetében - az AKSD kivételével - nem tűztek ki, és nem is fizettek célprémiumot az elmúlt évi teljesítmények után. A cikk megjelenését követően Mészáros József, a holding elnök-igazgatója azzal kereste meg lapunkat, hogy valószínűleg félreérthettük a szavait...

Előbb a beszámoló

- A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. Igazgatósága 2012. február 13-án a Debreceni Gyógyfürdő Kft., a Debreceni Hőszolgáltató Zrt., a Cívis Ház Zrt., a Debreceni Vízmű Zrt., a DKV Zrt., a Debreceni Városi Televízió Kft. és a DV INFO Kft. első számú vezetője részére határozott meg egységesen prémium feladatot. A kitűzés szerint a prémiumfeladat az üzleti terv szerinti üzemi eredmény javítása. Mértéke pedig a terven felüli üzemi eredménynek – az igazgatóság mérlegelése alapján – maximum a 15 százaléka - közölte Mészáros József, hozzátéve, hogy a kitűzés alapján, a prémiumfeladat értékelése, az összegszerűség megállapítása a 2012. évi beszámoló elfogadásával egyidőben történik. Ezt követheti majd a megállapított prémium kifizetése.

HBN-PA


Debrecen - A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. tagvállalatainál a cégvezetőknek idén nem fizettek prémiumot.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!