Hajdú-Bihar

2013.01.31. 15:10

Találkozás ünnepe

Nyíradony- (HBN. T.V.) - A nyíradonyi Szent Mihály Görögkatolikus Általános Iskola pedagógusai egy kellemes hangulatú délutánon látták vendégül a nyugdíjas pedagógusokat január 30.-án.

Nyíradony- (HBN. T.V.) - A nyíradonyi Szent Mihály Görögkatolikus Általános Iskola pedagógusai egy kellemes hangulatú délutánon látták vendégül a nyugdíjas pedagógusokat január 30.-án.„A szeretetből nem lehet kimérni a kellő adagot” - idézte e- sorokat Gólya Györgyné igazgató köszöntőjében, majd visszaemlékezett néhány diákkori élményére, hiszen a nyugdíjas pedagógusok a tantestület nagy részét tanították annak idején. Elmondta, minden évben a gyertyaszentelő idején meg fogják rendezni a „Találkozás ünnepét” A gyerekek megható műsorral köszöntötték a jelenlévőket, ezután Papp Miklós görögkatolikus paróchus áldást kért a megjelentekre. Megszentelte a gyermekek által készített ajándékot, és az ünnepi gyertyákat, mellyel minden nyugdíjas pedagógust megajándékoztak.

A nyugdíjasok nevében Dr. Bíró Lászlóné nyugalmazott címzetes igazgató köszönte meg a nemes gesztust.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!