Hajdú-Bihar

2013.01.23. 15:27

Szánkódomb

Debrecen - Megint esik a hó, talán újra elővehetjük a szánkókat, és keresgélhetünk egy alkalmas dombocskát Debrecenben, ahol az említett sporteszközzel örömet szerzünk gyermekeinknek és magunknak.

Debrecen - Megint esik a hó, talán újra elővehetjük a szánkókat, és keresgélhetünk egy alkalmas dombocskát Debrecenben, ahol az említett sporteszközzel örömet szerzünk gyermekeinknek és magunknak.Van is egy-két ilyen, természetesen mesterséges, domb a nagyobb lakótelepeken. Gondolom akkor épültek amikor a panelsorok és azóta nem is igen költöttek rájuk semmit.

Az is igaz, hogy múlthét szombaton nem röhöghettünk volna annyit egymáson, ha fel lehet jutni a lépcsőn, vagy esetleg egy lankásabb részen. Roppant vicces mikor komplett családok csúsznak a domb aljáig, de még azelőtt, hogy felkapaszkodtak volna a csúcsra és ráültek volna szánkójukra.

Nézni vicces, megélni izgalmas, főként, hogy bármikor számíthatunk szembe forgalomra.

Sajnos csak ritkán élvezhetjük városunkban ennek a sportolási, kikapcsolódási formának a jótékony kék foltjait, de az a néhány nap is megérne talán egy pár új farönköt és mondjuk egy napi földmunkát. Talán ez nem kerülne olyan sokba ugye?

MP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!