Hajdú-Bihar

2013.01.28. 09:57

Rendőrségi hírek - Lucernabálákat loptak

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 27-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 27-én is több esetben történt rendőri intézkedés.Az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt. Megyénk közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Szabálysértési őrizetbe vették

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság rendőrei egy 20 éves helyi férfit vettek garázdaság szabálysértése miatt szabálysértési őrizetbe 2013. január 27-én hajnalban. A fiatal férfi a hajnali órákban egy szórakozóhelyről tartott hazafele barátaival, amikor a hajdúszoboszlói Szent István parkban, a Harangház előtti területen - szórakozásból - megrongálta a szemeteskukákat. A férfit elfogták, előállították majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Lucernabálákat loptak

A Püspökladányi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két 30 éves földesi férfival szemben. A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2013. január 28-án késő este egy Földes külterületén található tanyáról lovasszekérrel lucernabálákat tulajdonított el. A Kabai Rendőrőrs járőrei a tolvajokat rövid időn belül elfogták és előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

Tyúktolvajok

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei elfogták azt a két férfit, akik 2013. január 27-re virradóan a város külterületén található tyúktelepről tyúkokat loptak. A lopást észlelte a telep biztonsági őre, így a tolvajok a zsákokba rakott baromfit hátrahagyva elmenekültek. A bejelentést követően a járőrök a helyi polgárőrök segítségével elfogták a menekülő elkövetőket. A 28 és 33 éves helyi férfiakat előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A két férfival szemben lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!