Hajdú-Bihar

2013.01.30. 08:28

Menekülőre fogták a mikepércsi betörők

Mikepércs - Négy betörést követett el Mikepércsen az a két helyi férfi, akiket hétfőn vettek őrizetbe a nyomozók – közölte kedden a rendőrség.

Mikepércs - Négy betörést követett el Mikepércsen az a két helyi férfi, akiket hétfőn vettek őrizetbe a nyomozók – közölte kedden a rendőrség. A páros éppen betörésből tartott hazafelé, amikor igazoltatták őket a hosszúpályi őrs járőrei. A gyanúsítottak a rendőrautót meglátva eldobták a lopott holmit és menekülőre fogták. Kihallgatásuk során elismerték, hogy az éjszaka négy helyre törtek be a községben; a feltört melléképületekből, garázsból szerszámgépeket, fagyasztott hústermékeket, ruhaneműt, pálinkát, fűnyírót vittek el.

Elfogásukat megelőzően a zsákmány egy részét elrejtették, amit a házkutatások során megtaláltak a nyomozók. Az őrizetbe vett 21 és 26 éves férfival szemben lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!