Hajdú-Bihar

2011.09.29. 20:02

Jön a gyerek, szükség volt az áldozat pénzére Derecskén…

Derecske - A terhes nő beismerte az idős ember kirablását.

Derecske - A terhes nő beismerte az idős ember kirablását.

Hamarosan szülni fog az a nő, aki ellen rablás gyanúja ellen indított büntetőeljárást a berettyóújfalui rendőrkapitányság – tájékoztatott csütörtökön Kelemen Éva rendőrségi szóvivő. Közlése szerint az asszony kedden este támadott meg egy 84 éves nőt Derecskén, a Bocskai utca és Híd utca kereszteződésében. A gyanúsított gyufát kért, majd miután nem kapott, fellökte az idős embert, kitépte a kezéből a táskát és elmenekült.

A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeit elemezve észrevették, hogy az elkövető követte a sértettet, majd amint kikerültek a látósugárból, a tettes megszólította áldozatát. A képekből azt is kitűnt, hogy egy rövid hajú, 30 év körüli nőt kell keresni, aki gyermeküléssel ellátott biciklivel közlekedett. A rendőrök a védőnőkkel és a gyermekjóléti szolgálatokkal is felvették a kapcsolatot a mihamarabbi azonosítása érdekében.

Szerdán ez sikerült is, a nő – aki nyolc és fél hónapos terhes – beismerő vallomást tett. Eszerint a táskát egy utcai csatorna átereszébe rejtette a benne lévő okiratokkal együtt. A sértett a rablás következtében súlyosan megsérült. A gyanúsítottat – gyorsított eljárásban – hamarosan bíróság elé állítják.

HBN


Állapotos nő rabolt ki egy idős asszonyt Derecskén

Debrecen, 2011. szeptember 29., csütörtök (MTI) – Egy terhessége kilencedik hónapjában lévő nő rabolt ki az utcán egy idős asszonyt Derecskén, aki a támadásban súlyosan megsérült; az elkövetőt elfogták – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

Szülés előtt álló nő rabolta ki az idős hölgyet Derecskén

Derecske – Kedden 19.00 órakor érkezett bejelentés a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint Derecskén a Bocskai utca és Híd utca kereszteződésében egy hazafelé tartó idős, 84 éves hölgyet egy általa ismeretlen, nyolc és fél hónapos terhes nő kirabolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!