Hajdú-Bihar

2011.09.30. 17:16

Beszéljünk egymással, tanuljunk egymástól!

Debrecen - A könyvtárak alapvető szerepét bizonyítják a tanulási folyamatokban.

Debrecen - A könyvtárak alapvető szerepét bizonyítják a tanulási folyamatokban.

Kiállítások, beszélgetések, előadások, könyvbemutatók, olvasáshoz kötődő játékok, zenei érdekességek várják az érdeklődőket október 3-9. között az Országos könyvtári napok rendezvénysorozatán a Méliusz Központban. Az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megvalósúló programban a helyi értékek bemutatása éppúgy szerepel, mint a települések hagyományainak felidézése, a tanulási technikák megismerése, a tanulás örömének felfedezése. Emellett lesznek pályázatok és vetélkedők, játékos foglalkozások, valamint az internet segítségével a tudásukat tesztelhetik az arra vállalkozók.

Minden korosztálynak

Kiemelt esemény lesz idén is a Könyves vasárnap október 9-én, amikor a könyvtárak rendkívüli nyitva tartással, rendhagyó programokkal, sokféle meglepetéssel fogadnak minden korosztályt. Folytatódnak az elmúlt években elkezdett, s azóta kedveltté vált baba-, kölyök-, tini- és nagyiprogramok is.

A rendezvényhez csatlakoznak a megye könyvtárai is – hangzott el a pénteki beharangozó tájékoztatón.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!