Hajdu Bence jól van, már újra jár iskolába Mezőcsáton

Illusztráció
Illusztráció - © Forrás: tvm.com
Mezőcsát, Tiszaújváros – „Szeretnék köszönetet mondani az Észak-Magyarországnak, és mindenkinek, aki segített az unokám gyógyulásában” – jelentkezett szerkesztőségünkben Hajdu Bence nagypapája.

Olvasóink emlékezhetnek rá, hogy a tiszaújvárosi fiúnak még decemberben szerveztek véradást Mezőcsáton, és portálunk is hírt adott erről, hogy minél többen részt vegyenek az eseményen. Talán ennek is köszönhető, hogy rekordszámú véradó jelentkezett a mezőcsáti vöröskeresztnél, közel százan akartak segíteni Bencének.

December 11-én volt a műtét, egy daganatot kellett eltávolítani a májáról, de szerencsére minden eredménye jó lett – mesélte Hajdu István, a 14 éves kisfiú nagypapája. – Bence azóta már újra jár iskolába. A család nevében szeretnék köszönetet mondani a véradóknak, Molnárné Tomi Tündének, a mezőcsáti vöröskereszt vezetőjének és professzor dr. Kóbori László sebésznek, aki műtötte.

Azt is elárulta, unokája idén ballag, és a mezőcsáti gimnáziumban szeretne tovább­tanulni. „Akkor nálam lakik majd” – tette hozzá boldogan Hajdu István.

– ÉM-NSZR –