„Hagyományt” folytatna a Kazincbarcika

„Hagyományt” folytatna a Kazincbarcika
A hét végén a 11. fordulót rendezik meg a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.

Megyénk csapatai közül a Kazincbarcikai SC szerepel hazai környezetben: szombaton 14.30-tól a Ferencvárost fogadják.
– Szeretnénk az utóbbi hetekben nyújtott bajnoki sorozatunkat folytatni a Ferencváros ellen is, azaz „pontosan” akarjuk letudni a mérkőzést – mondta Koleszár György, a KBSC edzője. – Minderre jó esélyünk lehet, ha ugyanolyan fegyelmezettek és egységesek leszünk, mint az előző időszakban. Ellenfelünket jó csapatnak tartom, és a mezőny legtöbbet futó gárdája, akik jól alkalmazzák a letámadást, ennek kell megtalálnunk az ellenszerét, erre kell felkészülünk. Az elmúlt szezonokban Kazincbarcikán még nem nyert a fővárosi gárda, és szeretnénk, hogy ez a „hagyományt” folytatódjon, azaz alaposan meg akarjuk nehezíteni ellenfelünk dolgát.

Nagyon kellene

A Bőcs KSC ugyancsak szombaton Vecsésen szerepel.
– Nagyon nyernünk kellene, mert szeretnénk a tabella élén maradni – jelentette ki Tóth László, a Bőcs edzője. – Egy biztos, hogy csak magunkra figyelünk nem a többi eredményre, mert most a saját kezünkben van az, hogy az elsők maradhassunk. Az elmúlt hetekben nyújtott játékunk – még ha becsúsztak vereségek is a különböző sorozatokban – bizakodásra ad okot. Amikor kikaptunk is megvoltak a helyzeteink, csak hibáztunk elől, de a játékosok nem gépek… Abban bízom, hogy a szebbik arcunkat fogjuk mutatni idegenben is, azt, amelyikkel eljutottunk az első helyig.

Nem nyertek

A Ferencváros csapata NB II-es szereplése során még nem nyert Borsodban. A bőcsiekkel háromszor találkoztak, két döntetlen mellett (0-0, 3-3) egy vereséget (2-1) szenvedtek. Kazincbarcikán kétszer szerepeltek a zöld-fehérek, mindkétszer pontosztozkodás (2-2, 2-2) született.

Csapatok, tippek
Kazincbarcikai SC – Ferencváros (szombat, 14.30)
A KBSC várható kezdőcsapata: Botló – Hanász (Debreceni), Bányai, Kovács R., Sebők – Kerékgyártó, Kovács P., Olasz, Engi (Kerekes) – Stevica, Binder.
Az edző tippje: 2-1.
Vecsés – Bőcs KSC (szombat, 14.30)
A Bőcs várható kezdőcsapata: Hamar – Kóka, Cséke, Martis, Szakszon – Siróczki, Irhás, Lipták (Jeney), Menougong – Bardi, Ondó.
Az edző tippje: 1-3.