Hagyomány és sorozat

A 19. fordulót rendezik meg a hét végén a labdarúgó NB II Keleti csoportjának küzdelmeiben. Megyénk mindkét csapata hazai környezetben szerepel.

A Kazincbarcika szombaton a Makót látja vendégül.
– Szeretnénk a „makói hagyományt” folytatni, hiszen mostani ellenfelünk ellen jó a mérlegünk – jelentette ki Kádár Zsolt, a KBSC edzője. – Tehát mindenképpen a három pont megszerzésében gondolkodunk, és abban bízom, hogy a csapat most azt az arcát fogja mutatni, amivel ezt elérjük. A szolnoki meccsen nem játszottunk jól, de ezen túl kell lépni, a héten igyekeztünk rendezni a sorokat: ami biztos, hogy egy siker sokat lendíthetne a csapaton.
A Bőcs vasárnap a Nyíregyházát fogadja.
– Nyilván nagy várakozással tekintünk a találkozó elé – mondta Tóth László, a Bőcs edzője. – Ellenfelünk eddig veretlen a bajnokságban, ami önmagáért beszél, de egyszer minden sorozat megszakad. Jó lenne, ha ez most történne meg, de a minimum a pontszerzésben bízom: a két csapat jól ismeri egymást, ezért egyáltalán nem tartom elérhetetlennek.

A pályán

Kazincbarcikai SC – Makó (szombat, 16.00)
A KBSC várható kezdőcsapata: Botló – Hanász, Harnócz, Kovács R. – Engi, Hegedűs D., Kerekes, Sebők – Dávid, Nagy G., Elek.

Bőcs KSC – Nyíregyháza (vasárnap, 16.00)
A Bőcs várható kezdőcsapata: Matkó – Vágó, Martis, Susak, Molnár – Siróczki, Szakszon, Irhás, Török – Fekete, Urbin.