Sport

2013.04.08. 13:04

A kutató "megtalálta" a szezon legjobb meccsét

Miskolc - Nézzük együtt, együtt nézzük: ezúttal dr. Kaptay Györggyel követtük a DVTK meccsét.

Miskolc - Nézzük együtt, együtt nézzük: ezúttal dr. Kaptay Györggyel követtük a DVTK meccsét.

Ez alkalommal dr. Kaptay Györgyöt, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. vezető kutatóját, a Miskolci Egyetem Nanotechnológiai tanszékének vezetőjét kértük meg arra, hogy nézze velünk a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának soros bajnokiját, a vasárnap esti, Videoton elleni mérkőzést.

– Az nagyon nem tetszett, hogy ilyen arrogáns stílusban futballozott a végén a Videoton, az, hogy csürhe jelzővel illetődtek emiatt, az egy nagyon is kulturált kifejezés a viselkedésükről – mondta rekedt hangon a professzor. – De inkább beszélek a Diósgyőrről: nagyon egységes volt a csapat, a góljaink gyönyörűek voltak, és ami nekem külön plusz ebben, hogy végre a támadók összjátéka volt benne mindkét találatban, mert Luque, Tisza és Rudolf is alakítója volt góloknak. De említhetem Rybanskyt is, aki jól védett, kifogta a 11-est, megmutatta, hogy ilyet is tud, ő is kellett a mai győzelemhez, köszönjük neki a sok jó védést.

Elnézést kért

A kutató azt is megjegyezte, hogy nem csak ő, hanem a napos oldalon ülők mindegyike rekedtre kiabálta magát.

– Nagyon jó volt együtt a csapat és a szurkolótábor – jegyezte meg dr. Kaptay György. – A meccs előtt elmondtam, hogy mi az, ami nem a spanyol fiúk erőssége, most ők a pályán megmutatták, hogy miért is szeretjük őket. Szerintem ez volt a szezon eddigi legjobb játéka, és mindezt egy izgalmas meccsen mutattuk be. Tényleg fantasztikus volt az egység, igazi csapatfutball láthattunk a DVTK-tól.

A professzor elnézést is kért egy meccs előtti mondatáért.

– Bocsánatot kérek, hogy nem találtam el a gólok számát, és nem lett 6-5, így csak a különbséget fogtam meg – mondta nevetve. – De talán hallatszik, hogy nem vagyok emiatt elkeseredve. Tényleg nagyon jó volt a játékunk, egy jó csapatot győztünk le. Ennek kellene folytatódnia, mert ebben örömünket leljük a lelátón.

ÉM


Vasárnap este a Videotonnal játszott a DVTK a labdarúgó NB I 22. fordulójában.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 22. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC együttesét fogadta vasárnap 18.30-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Nézzük együtt, kértük dr. Kaptay Györgyöt, a Miskolci Egyetem professzorát, aki megígérte együtt nézzük a vasárnapi DVTK - Videoton bajnokit.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!