Ha-MAR az edelényi rendőrség kezében

Edelény – A Ha-MAR elsősorban a közbiztonsági és közlekedésbiztonsági ellenőrzések, továbbá a baleseti helyszínelések során teljesít szolgálatot, amiből Edelényben állították szolgálatba az elsőt.

Ha-MAR, azaz Mobil Adatlekérdező Rendszer, amiből Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Edelényi Rendőrkapitányságon állították szolgálatba az elsőt. Lényege, hogy gyorsabbá tesz egyes rendőri intézkedést.

A rendőri intézkedések során alapvető követelmény a jogszerűség és a szakszerűség. Mindezek mellett az is fontos szempont, hogy az érintett állampolgárokat minél rövidebb ideig korlátozzák ezen szükségszerű lépések a szabad mozgásukban. A Mobil Adatlekérdező Rendszer gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a helyszíneken történő rendőri intézkedéseket.

A rendszer alkalmas a baleseti helyszínelői munka támogatására a rendőri munka eredményességét növelő programok (szótár, navigációs
szoftver) használatára. Az eszközök elsősorban a közbiztonsági és közlekedésbiztonsági ellenőrzések, továbbá a baleseti helyszínelések során teljesítenek szolgálatot.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s