Ha kell, leállítják a vizet

Miskolc – Akár a vizet is leállítják. Nem szökik majd a kút, nem csobog majd a csobogó. De csak egy-egy időre. Hogy miért? Azért, hogy ne zavarja az operafesztivál folyó programját.

Jobban odafigyel-e a Miskolci Városgazda Kht. a belvárosra az operafesztivál alatt? – kérdezik olvasóink, kérdezzük velük mi is. Azon egyszerű oknál fogva, hogy a lokálpatrióták szeretnék, ha városukról szép képet vinnének magukkal az odalátogatók. Mi a plusz? – kérdeztük Veres Istvántól, a cég ügyvezető igazgatójától. Veres István elmondta: feladatuk a Széchenyi utcán (Kandia-köz, Erzsébet tér) levő virágládák áthelyezése, virágfák kihelyezése a belvárosba, a Hősök terén és a Szinva teraszon a virágágyak rendbetétele, a Hősök terén és a Szinva teraszon a csobogó, illetve szökőkút leállítása a szervezőkkel egyeztetett időpontokban, hogy az előadásokat ne zavarja. Továbbá, ami talán még fontosabb: többet takarítanak, hétköznapokon este 8-ig, a hétvégén délelőtt 10-ig. Padokat tesznek ki a Városház térre és a Szinva teraszra, és ők helyezik (helyezték) ki a pavilonokat is.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s