„Ha így fognak futballozni, lehet elkezdeni szeretni a játékosokat”

Akt.:
„A második félidő előtt az öltözőben azt hittem, hogy meghalt valaki, de a fiúk fel tudtak állni”
„A második félidő előtt az öltözőben azt hittem, hogy meghalt valaki, de a fiúk fel tudtak állni” - © Fotó: Ádám János
Miskolc – „A második félidő előtt az öltözőben azt hittem, hogy meghalt valaki, de a fiúk fel tudtak állni” – mondta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest FC elleni hazai 2-1-es győzelmet követően.

Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): A meleg ellenére viszonylag egy jó meccset játszottunk. Az első félidő elején mi kezdeményeztünk, a játékrész második része inkább az Újpesté volt. Nem volt egyszerű feldolgozni a 11-est, elérte, vagy nem a kapusunk az ellenfelet, nem tudom, de én ilyet még nem láttam, ez meg is látszott a csapat játékán. A második félidő előtt az öltözőben azt hittem, hogy meghalt valaki, de a fiúk fel tudtak állni. A második félidő elején nagyon jó pár percet produkáltunk, amiből két gól született és ezt megpróbáltuk tartani, mert erőnkből többre nem futotta. Ha így fognak futballozni, lehet elkezdeni szeretni a játékosokat, mert nem volt olyan, aki ne adott volna ki magából mindent. Nem a taktikai diadala volt ez, a játékosok küzdöttek, kitették a szívüket a pályára, az érdem az övék.


Nebojsa Vignjevics (Újpest FC): Elég nehéz értékelni ezt a meccset, hiányzott a tapasztalat a csapat játékából, főleg a második félidőnek abban a szakaszában, amikor a két gólt kaptuk. Az első félidőben kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, sikerült megakadályozni a Diósgyőrt játékának kibontakoztatásában. Aztán a második félidő elején a semmiből két gólt kaptunk. Utána nehéz dolgunk volt, alakítottunk ki helyzeteket, de sajnos minden igyekeztünk ellenére már nem tudtunk betalálni. Gratulálok a Diósgyőrnek, és edzőjének a győzelemhez.


Edzői értékelések a mérkőzés után


A mérkőzés összefoglalója


BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Újpest 2-1 (0-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 2. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája hazai pályán fogadta az Újpest FC együttesét szombaton 18.00-tól Miskolcon. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!
hirdetés


hirdet�s