“Ha féktelen vagyok, akkor katasztrófa történik” – 4,5 milliót keresett havonta a tiszadadai prostigyilkos

Akt.:
“Ha féktelen vagyok, akkor katasztrófa történik” – 4,5 milliót keresett havonta a tiszadadai prostigyilkos
Chemnitz, Nyíregyháza, Tiszadada – A vád szerint a 20 éves B. Richárd 81 késszúrással végzett egy magyar prostituálttal M. Noémivel, azaz Nellyvel Németországban. A férfit a rendőrök Nyíregyházán kapták el januárban.

B. Richárd a bíróság előtt elmondta, egyszerre három-négy nőre „vigyázott”, amivel körülbelül 4,5 millió forintnyi összeget keresett havonta. Így aztán nem is csoda, hogy három autója is volt: egy BMW 635, egy hármas BMW és egy Suzuki.

– Gondolok Istenre. Egyébként is jó szívem van – mondta a férfi, amikor a bíró rámutatott, hogy egy kereszt lóg a nyakában.

Mint kiderült, B. Richárd 11 éves kora óta az alkohol rabja, napi két üveg viszkit is megivott. 14 évesen kezdett el kábítószerezni.

– Ha féktelen vagyok, akkor katasztrófa történik – mondta B. Richárd, aki Noémit a saját lakásán gyilkolt meg: 81 késszúrást mért rá, ebből 45-öt a fejére és a nyakára. A gyilkosság után elszívott néhány cigarettát, lezuhanyozott, majd magához vett 400 eurót és két aranygyűrűt, amivel később egy másik prostituáltnak akart fizetni. Sőt, még a gyilkos fegyvert, a kést is megmutatta a másik prostinak, aki csak annyit mondott rá: „Azt itt hagyhatod, majd szeletelünk vele kolbászt.”

A férfi akár életfogytiglanit is kaphat, ám az is lehetséges, hogy a bíróság figyelembe veszi fiatal korát, ha így tesz, maximális büntetése 15 év lehet.

Forrás: borsonline.hu


Nyíregyházán fogták el a Németországban megölt magyar prostituált gyilkosát
Nyíregyháza - A Németországban történt bűncselekmény elkövetőjét magyar nyomozók azonosították be, majd fogták el. A németországi Chemnitz városában 2016. október 29-én ismeretlen tettes 81 késszúrással megölt egy 23 éves magyar nőt. A német rendőrség emberölés miatt rendelt el nyomozást. A bünte...

Nyíregyház, Tiszadada - 81 késszúrással ölt meg egy magyar prostituáltat Németországban egy férfi, egy nyíregyházi bevásárlóközpont parkolójában fogták el a rendőrök. Még tavaly októberben gyilkolt, azt még nem lehet tudni, hogy miért ilyen kegyetlenül végzett az áldozatával. A Tények riportja. A...